Nyhedsbrev om Corona

Opdatering: Dansk Touretteforening og Corona

Vi har for kort tid siden sendt en mail om, hvordan Corona karantænen påvirker Touretteforeningens aktiviteter. Vi respekterer naturligvis myndighederne påbud om at undlade mødeaktiviteter indtil videre.

Familieweekenden i Kalundborg aflyses

Desværre bliver det ikke muligt at gennemføre familieweekenden i Kalundborg den 25.-26. april. Og rent praktisk har vi ikke mulighed for at udsætte den til senere på foråret, da situationen er for usikker til at lave nye reservationer. Næste familieweekend i Kalundborg bliver 24. – 25. april 2021.

Næste familieweekend bliver i Fredericia

Næste familieweekend bliver derfor i Fredericia i weekenden 26. – 27. september.

Generalforsamlingen 2020

Som tidligere meddelt, kunne generalforsamlingen ikke gennemføres som planlagt den 22. marts. Vi melder en ny dato ud med mindst 14 dages varsel, så snart situationen giver mulighed for det.

Ungdomstræf

Ungdomstræf 28.-29. marts aflyses. Alle tilmeldte har fået direkte besked. Ungdomsgruppen melder ud, så snart det bliver muligt at fastsætte en ny dato.

Voksentræf

Voksentræf 24.-26. april aflyses. Alle tilmeldte har fået direkte besked. Der arbejdes på at gennemføre et virtuelt arrangement. I får direkte besked fra Uffe om dette.

Kontingent

En del har endnu ikke fået betalt kontingent for 2020. Det er vigtigt for foreningen, at vi har mange medlemmer. Derfor vil jeg bede jer tjekke, om I allerede har betalt kontingent. Hvis I ikke har fået det klaret, så kan I stadig nå det. Hvis I ikke kan finde indbetalingskortet, I fik sammen med bladet, så send en mail til . Så sender vi indbetalingsoplysningerne pr. mail.

Husk også, at I kan tilmelde kontingentbetalingen til Betalingsservice fra næste kontingentbetaling i 2021. Hvis I ønsker det, skal I blot sende en mail til  om tilmeldingen.

Følg med på hjemmesiden

Vi vil holde jer løbende opdateret på hjemmesiden om alle ændringer og nye aktiviteter. Så tag jævnligt et kig på Tourette.dk

Venlig hilsen

Kirsten Kristensen

Formand

Dansk Tourette forening