Medlemsbladet er på vej

Indbydelse til generalforsamling, opkrævning af kontingent for 2019 er sammen med medlemsbladet på vej med post til alle medlemmer. Brevet skulle meget gerne nå frem senest på mandag. Hvis det ikke er kommet frem, må I meget gerne sende en mail til kk@tourette.dk

Hvis du ikke kan vente til brevet kommer i postkassen, kan du “smugkigge” bladet HER. Husk også, at I kan tilmelde jer til generalforsamlingen her på hjemmesiden.

Hvis du ønsker at blive orienteret om foreningens aktiviteter og nyheder på hjemmesiden kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at skrive dit navn og e-mail i feltet nederst på forsiden af hjemmesiden.

Hvis I allerede har betalt kontingent for 2019, skal I naturligvis ikke betale en gang til. Så skal I blot se bort fra opkrævningen af kontingent.

Vi har sendt brev og medlemsblad til alle registrerede medlemmer, som har betalt kontingent i de seneste 2-3 år. Hvis du ikke ønsker at fortsætte dit medlemsskab, er det vigtigt for os at høre fra dig. Giv venligst besked pr. mail til kk@tourette.dk

Husk også at give besked til foreningen, hvis I er flyttet til en anden adresse og hvis I har fået en ny e-mail adresse.

Efterlad en kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere